Christopher Horner heeft een nieuw contract getekend bij een WorldTour-ploeg. Lampre-Merida zal Horner onderdak bieden voor 2014. De Amerikaanse Vueltawinnaar zou kopman worden voor de grote rondes bij Lampre-Merida. Er werd al bekend gemaakt dat Rui Costa kopman wordt in de Ronde van Frankrijk, dus zal Horner naar alle waarschijnlijkheid starten in de Giro d’Italia en Vuelta d’Espagna.

horner

De manager van Horner had hem bij verschillende ploegen aangeboden, maar niemand was geïnteresseerd in de Amerikaan. Zeker niet omdat in verschillende wielermilieu’s Horner verdacht wordt van dopinggebruik tijdens de laatste Vuelta. Bij Lampre-Merida krijgt Horner alsnog startrecht tot alle grote wedstrijden.

Onderstaande links betwijfelen ook de oprechtheid van de Amerikaan. Daarnaast komt Horner ook voort uit het Armstrongtijdperk.

http://www.outsideonline.com/outdoor-adventure/biking/road-biking/Chris-Horner-Bio-Passport-Raises-Doubts.html
http://www.velonation.com/News/ID/15660/Bio-passport-expert-raises-concerns-about-Horners-published-biological-passport-values.aspx

 

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment