De organisatie van de Tour de France heeft vier wildcards uitgedeeld voor La gande Boucle 2014. Het Zwitserse IAM Cycling, het Duitse NetApp en het Franse Bretagne-Séché Environnement verschijnen op 5 juli in Leeds voor de allereerste keer aan de start. De laatste plaats is gereserveerd voor Cofidis.

logo_tour_de_france_2012
Op Cofidis na maken al deze teams hun Tourdebuut. Hun kernen werden deze winter dan ook gevoelig versterkt. Bretagne-Séché verwelkomde immers de broers Feillu, NetApp-Endura contracteerde Sam Bennett en Tiago Machado en IAM Cycling mocht Sylvain Chavanel en Mathias Frank toevoegen aan haar selectie.

Bij IAM Cycling rijden ondermeer de Fransen Sylvain Chavanel en Jerome Pineau, die natuurlijk niet mochten ontbreken naast de 18 World Tour-ploegen met elk negen renners.

 

1 Comment

  1. Mildred says:

    Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have truly loved browsing your weblog posts. After all I will be surbbcising on your feed and I’m hoping you write again soon!

Leave a Comment