Peter Sagan zou volgens Italiaanse media de eerste renner worden van het nieuwe team van Formule 1-rijder Fernando Alonso.
peter_sagan_tour_de_france_2013

De wielersite Tuttobiciweb heeft weet van een tweejarig contract voor Sagan, die bij het team 3,3 miljoen euro per jaar zou verdienen.

De Slovaak, zondag 24 geworden, is op 31 december einde contract bij het Italiaanse Cannondale, waar hij sinds 2010 actief is. De groenetruiwinnaar uit de jongste twee Tours vertelde eind vorige maand al dat hij meerdere aanbiedingen heeft onder meer van Fernando Alonso. Sagan werd vorig jaar ook in verband gebracht met Omega Pharma-Quick Step, maar een overstap naar het team van Patrick Lefevere zou moeilijk liggen. Een topper als Sagan tekent immers geen contract voor één seizoen, terwijl al Lefeveres contracten aflopen na 2015. Bij Cannondale gaat men er intussen van uit dat Sagan zijn contract gewoon zal verlengen.

joaquim_rodriguez_tirreno_Adriatico_2013

Volgens Tuttobiciweb zou het team van Alonso, dat pas volgend jaar van start gaat, ook belangstelling hebben voor Joaquim Rodriguez van Katusha en Jan Bakelants van Omega Pharma-Quick Step. Eerder werd al bekend dat Paolo Bettini de nieuwe manager wordt van het team.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment