Ploegleiders Merijn Zeeman en Nico Verhoeven van Belkin hebben vandaag hun vraagtekens gezet bij de prestaties van een aantal Spaanse renners in de laatste week van de Tour. “Ik zie een aantal renners op het einde van de Tour beter worden. Fysiologisch kan dat niet. Misschien dat zij sneller herstellen dan anderen.” aldus Merijn Zeeman in de Limburger..” Ook voor Zeeman is de progressie van Rodriguez dubieus. “Hij begint ineens Froome de loef af te steken, duidelijk de beste renner in de Tour. Dat is opvallend. Je kunt daar van alles over denken. Hoe hij dat doet, moet Rodriguez maar zelf uitleggen.”” Rodriguez is een Spanjaard. Die hebben een methode om in de derde week van de Tour beter te worden. Het is goed dat Alberto Contador er op Alpe d’Huez doorheen zakte, want ook hij rijdt veel sterker dan in het begin”, aldus Verhoeven. Belkin zag zelf zijn kopmannen Laurens ten Dam en Bauke Mollema gisteren een slechte zaak doen voor het algemeen klassement.

 

1 Comment

  1. Tommy says:

    Even though I do agree that House prices are up for correction, I don’t think they will go down sharpely & significantly. Based on location & demand they may go down from 10% to 30%.”Hmmm, let’s plug in your assumptions on a $500,000 home (which barely exists anywhere de000able).$50i,rs0 home price10% off = $50,00020% off = $100,00030% off = $150,000Are you so wealthy that you can afford to throw away up to $150K in 18 months?

Leave a Comment