De Tour de France 2013 begint op zijn einde te lopen. Gisteren stond de koninginnenrit naar Alpe d’Huez op het programma, vandaag alweer een monsteretappe. De renners starten in Bourg-d’Oisans voor een rit van 204 kilometer over de Glandon en de Col de Madeleine, beiden van de buitencategorie. Daarnaast heeft de organisatie nog twee beklimmingen van de eerste categorie en één van de tweede in het parcours opgenomen. De renners zijn inmiddels vertrokken en worden tussen vijf en kwart voor zes aan de streep verwacht. Bespreek hieronder het koersverloop.

profiel_etappe_19_tour_de_france_2013_high

Livestreams
SPORZA

NOS1 NOS2

Sport-livez
procyclinglive

Livetickers
Sporza
Het Nieuwsblad (Sportwereld)
NUsport
Cyclingnews (Engels)
TourLive2013 (Twitter, Engels)

Overige links
Deelnemers
Voorbeschouwing
Informatie etappe 19
Website organisatie

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

 

Tags