Het BK op de weg voor Dames Elite en Heren Elite met contract vindt plaats op zondag 23 juni 2013 in La Roche-en-Ardenne. Het beloofd een interessante koers te worden met een spannend parcours. Het peloton rijdt 16 ronden van 13,8 km wat de totale afstand tot 220,8 kilometer brengt. Hieronder alvast een voorproefje van datgene wat de renners kunnen verwachten. Als u wilt weten welke renners er allemaal aan de start verschijnen dan kunt u hier een volledige deelnemerslijst bekijken.

parcours_belgisch_kampioenschap_2013_la_roche

Promotie video organisatie BK La Roche 2013:


BK / CB – La Roche Parcours from Motomediateam.be on Vimeo.

 

3 Comments

  1. tim says:

    Leuk parcours!!

  2. Verblijft u graag een weekend vlakbij La Roche en Ardenne : 1 adres Marraine Zulma : vervoer naar parcours en terug door gastheer! Speciaal BK arrangement!

  3. rune de mesmaeker says:

    heel tof parcour maar ik ga het 8 keer doen

Leave a Comment

 

 

Tags