Steve Morabito kwam gisteren Brescia binnen rijden met een gebroken handwortelbeetje. De BMC-renner kwam in de zestiende etappe naar Ivrea hard ten val en hield daar de breuk aan over. Dit liet de Zwitser in een interview met Radsport News weten.

”Natuurlijk reed ik deze slotweek met veel pijn rond”, zo blikt de Zwitser terug op de zware slotweek. ”Het doel was echter om deze Giro uit te rijden en dat heb ik dan ook gedaan. Ik wist dat Cadel mijn hulp nodig zou hebben.” De prestatie van Morabito wordt nog indrukwekkender als je kijkt naar de positie waarop hij zondag de Giro d’Italia wist af te sluiten. De 30-jarige trouwe helper van Cadel Evans eindigde namelijk op een niet onverdienstelijke 34ste plek.

 

1 Comment

  1. Extremamente boa postagem, amei especialmente do Teu ponto de vista no
    final do website. Congratulações e continhe compartilhando mais
    informações de qualidade como esta. http://asage.org/index.php/ASAGE/comment/view/223/0/17300

Leave a Comment

 

 

Tags