De Tour de France zal dit seizoen geen doel zijn voor Luis Leon Sanchez. De Blanco Pro Cycling zal een programma rijden wat als hoofddoel de Vuelta zal hebben. Dit weet Biciciclismo te melden. De Spanjaard liet zich dit weekend nog zien door het winnen van de slotetappe van de Ronde van België na een knappe solo. De zege was extra bewonderenswaardig omdat Sanchez het gehele jaar nog geen wedstrijdkilometers had gemaakt vanwege geruchten omtrent Operacion Puerto. De naam van de Spanjaard zou hierbij genoemd zijn waardoor zijn werkgever besloot hem om non-actief te zetten.

Programma Luis Leon Sanchez
Ronde van Zwitserland (8 t/m 16 juni), Nationale Kampioenschappen Spanje (21 en 23 juni), Ronde van Polen (27 juli t/m 3 augustus), Tour de l’Ain (9 t/m 13 augustus), Vuelta a Espana (24 augustus-15 september)

 

1 Comment

  1. ikke says:

    ik vind dat jij stinkt

Leave a Comment

 

 

Tags