Vandaag is het zover! De Ronde van Vlaanderen staat bekend onder een flink aantal synoniemen. Vlaanderens Mooiste, De Hoogmis en De Ronde, maar niks dekt de lading beer dan de wedstrijd live volgen. Fabian Cancellara (RadioShack-Leopard) en Peter Sagan (Cannondale) zijn de onbetwistbare topfavorieten, maar daarachter komt een hele lijst met outsiders. Met Tom Boonen, Filippo Pozzato, Sebastian Langeveld en Sylvain Chavanel zijn er genoeg andere renners die kans maken op de overwinning.

Om 10:15 zullen de renners officieel van start gaan vanuit Loppem om van daaruit na ruim 256 kilometer te finishen in Oudenaarde. De koers zal via verschillende kanalen uitgebreid te volgen zijn. Op Wielerzone deden we daarvan al uitgebreid verslag. Voor alle directe links naar livestreams en livetickers kunt u hieronder terecht. Bespreek het wedstrijdverloop hieronder en laat eventueel een bericht achter.

Livestreams:

Sporza
NOS
Sport-Livez
ProcyclingLive

Livetickers:

Sporza
Het Nieuwsblad

Twitter

@RondeVlaanderen

Overige links:

Deelnemers
Voorbeschouwing

 

1 Comment

  1. lucky says:

    Aiiii, Boonen er al weer uit.

Leave a Comment

 

 

Tags