Nog nooit eerder wist Filippo Pozzato de Ronde van Vlaanderen te winnen. Ook dit jaar is hij geen topfavoriet zoals Cancellara of Sagan maar toch denkt de Italiaan niet dat hij geheel kansloos is. Vorig jaar werd hij op de meet net verslagen door Tom Boonen dus hij denkt dit jaar ook weer een kans te maken.

pozzato_roma_maxima_2013

”Mijn vorm is goed. In Gent-Wevelgem en de E3-Harelbeke beschikte ik ook over goede benen. Ik heb door de kou echter meer afgezien dan vooraf verwacht. De laatste dagen was het weer echter een stuk beter en ik hoop ook dat dit zondag het geval is”, aldus Pozzato tegen Biciciclismo.

Ook Pozzato weet uit welke hoek hij de grootste concurrentie kan verwachten. ”Sagen en Cancellara zijn de grote favorieten. Zij hebben op dit moment net iets meer dan de rest. Tom Boonen is misschien niet op zijn normale niveau, maar heeft wel een heel sterk team tot zijn beschikking. Zij kunnen op meerdere pionnen mikken in de finale.”

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

 

Tags