Dit jaar zullen er twee nieuwe wielerkoersen toegevoegd worden aan de internationale wielerkalender. In augustus en september zullen dit jaar “The Arctic Race op Norway” en de “Tour of Alberta” verreden worden.

the_arctic_race_of_norway_logo

De ASO (Amaury Sport Organisation) zal samen met Noorse wielerbond de etappekoers in Noorwegen gaan organiseren. Van 8 tot en met 11 augustus zal de wedstrijd verreden worden. “Het doel is om met the Arctic Race of Norway uit te groeien tot een belangrijke wedstrijd op de wielerkalender,” aldus Yann Lemmonïer uit. “De mensen uit Noorwegen zijn dol op wielrennen en daarnaast zal het een adembenemende omgeving zijn waarin het peloton zal rijden.”

De “Tour of Alberta” zal van 3 tot 8 september verreden worden in Canada. De wedstrijd zal aanvangen met een proloog in Edmonton, en eindigen in Calgary.

The Arctic Race of Norway
Tour of Alberta

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 

 

Tags